Hirdetés

bordiszmu.lap.hu / Gépek, eszközök, kellékek,szervíz

Gépek, eszközök, kellékek,szervíz

Fém és műanyag cipzár

Szabászkések, matrica szerszámok, jelölősablonok gyártása a bőrdíszműipar számára

Fülöp és Társa Kft.

Forgalmazó és szervíz egyben

Használt ipari varrógépek

Varrógép javítás

Bármilyen lábbeli (férfi és női cipő, papucs, szandál, bakancs, csizma, ortopéd és gyerekcipő) teljes körű javítását, felújítását, továbbá táskák javítását és cipzárcseréjét vállaljuk Budapesten, a VI. kerületi cipészműhelyünkben. Nietsch-Hajmási Cipészműhelyünk több mint 100 éves szakmai háttérrel rendelkezik.

Cégünk ipari varrógéptűk, minőségi solingeni és olasz ollók, AMANN cérnák, filcek, kréták, pengék kereskedelmével foglalkozik

Ipari és háztartási varrógépek márka független teljes körű javítása, szervizelése, karbantartása, felújítása, árusítása. Varrógépek kezelésének oktatása.

varrógépszaküzlet és szervíz

bőrápoló, tisztító család

Professzionális bőr és textilnyomtató

Szervizajánló: Megyékre és 42 megyére bontott szevizajánló rendszer!!!

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal vállalom minden típusú ipari és háztartási varrógép javítását, karbantartását beállítását felújítását garanciával. Szolgáltatásaim: - Háztartási varrógép A 100 évestől a 100 programosig minden típusú varrógép,

On-line Varrógép Áruház és Szervíz

Budapest legnagyobb varrógépszaküzlete

varrógépek,alkatrészek,szervizelés

Varrógépek javításával és alkatrészek forgalmazásával foglalkozunk. Nálunk megtalálhatók a legtöbb háztartási varrógéphez törő kopó alkatrészek. Továbbá tűlemezek, orsók, izzók, ékszíjak, motorok, hálózati kábelek, tűk, ollók, kellékek, stb. A nagy raktári készlet lehetővé teszi, hogy majdnem minden márkát meg tudunk javítani. Minden javításra garanciát vállalunk.

Elektromos szabászollók gyártása, forglmazása, javítása!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gépek, eszközök, kellékek,szervíz
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés